Net Entertainment

När spelandet på internet växte betydde detta att många branscher ville ge sig in i leken och ta sig en bit av kakan. Det här gällde inte minst casinospelsbranschen. Frågan är om det inte är just spelautomaterna som med internet tog det största klivet framåt. Idag spelar fler än någonsin tidigare spelautomater online: och i bräschen för utvecklingen går ett svenskt företag – Net Entertainment.

Fantasifulla teman

En av de klart viktigaste faktorerna till Net Ents framgångar är att man tidigt förstod vikten av att tematisera spelen på ett lekfullt och roligt sätt. Det finns många exempel på detta i Net Ents spelarsenal och inte minst Gonzo’s Quest som kommit att bli en riktig klassiker i sammanhanget. Genom att skapa ett stort antal spel med olika teman kan man vara säker på att man når fler målgrupper än tidigare. Nedan kan du läsa om några exempel.

Aliens – the video slot

Om du till exempel skulle vara ett fan av Ridley Scotts odödliga filmklassiker Alien med uppföljare finns det en slot för dig. Den heter Aliens och det är just Net Entertainment som ligger bakom den. Det är väldigt typiskt att man väljer ett tema så smalt som en film. Det tycks dock som att det är ett framgångsrecept då det är många som väljer att spela NetEnts videoslottar i allmänhet och Aliens i synnerhet.

South Park

Detta är ytterligare ett bevis på Net Ents möjligheter till att skapa smalt tematiserade slottar. Om du gillar tv-serien South Park och även att spela på slottar kommer du utan tvekan att falla för någon av de South Park-slottar Net Ent har skapat. Du kommer direkt att känna igen humorn från tv-serien. Det är till och med så att slottarna skapats tillsammans med Trey Parker och Matt Stone som ligger bakom tv-serien.

Mega Fortune

Det här är en slot för dig som gillar överdådig lyx. Temat i slotten är just lyx och bland symbolerna hittar du allt från lyxbilar till smycken och konjak. Det som gör Mega Fortune speciell är dess oerhört stora progressiva jackpot som gjort ett fåtal spelare snuskigt rika genom åren.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *